’t Is weer voorbij

De Gentse Feesten zijn weer voorbij. Het waren héél warme feesten, wat soms resulteerde in minder bezoekers bij optredens. Ook de horeca had minder omzet, naar het schijnt. Niet omwille van het programma, wel omwille van het warme weer.

foto-openingsstoet.jpg(foto: Daniël en ikzelf)

Mijn hoogtepunten tijdens de afgelopen feesten waren: de openingsstoet met de fantastische, stekelige presentatie van Luc De Bruycker (= Pierke); 2 keer Blue Note (Cesaria Evora en Maceo Parker), het vuurwerk aan de Watersportbaan, ’t Verborgen Terras en het middeleeuws ontbijt in het MIAT. Jammer dat ik het optreden van ‘Sioen’ en ‘Pierke met het spelleke van de drei kluiten’ heb moeten missen.

logo-blue-note.jpgHet Blue Note Festival is een echte aanrader voor zij die er nog niet geweest zijn. Je vindt er een feest binnen de feestenzone. De site van de Oude Bijloke is een mooie locatie en tijdens het jazzfestival is het gezellig en stijlvol aangekleed. Aangezien het Blue Note Festival voor een enorme uitstraling zorgt voor onze stad, het ook toegankelijke muziek programmeert, het topartiesten naar Gent brengt en het één van onze muzikale toplocaties bekender maakt, is de vraag naar meer subsidie terecht. Trouwens hoe meer subsidie, hoe goedkoper de tickets.

Nog 365 keer slapen…

boven-de-vrijdagmarkt.jpg  boven-gent-centrum-1.jpg  boven-gent-centrum-2.jpg

Bedankt Hilde en Tom, voor de knappe foto’s die jullie namen tijdens jullie ballonvaart op 21 juli.

Advertenties

Een Reactie op “’t Is weer voorbij

  1. Graag gedaan! Een ballonvaart tijdens de feesten is echt aan te raden!! We hebben echt alles van bovenuit gezien, de kermis, de pleinen, de mensen die mieren lijken…. super gewoon! We hadden de grootste ballon van Belgie (3de grootste van de wereld), er staat reclame op van Porsche Carrera en in de mand kunnen 24 mensen mee!! Wij kregen het cadeau voor onze verjaardag, een schitterend cadeau!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s