Cubaanse salsa met een Grieks smaakje

 Kathleen, bedankt voor het doorsturen van verschillende foto’s. Op de foto links was ik als garçon aan het werken op ’t Verborgen Terras; maar ik lijk eerder op een verkeersagent die een parkeerboete aan het uitschrijven is tijdens de Gentse Feesten.

Ook bedankt om gisteren mijn danspartner te zijn tijdens de salsa-avond bij de Timmerianen. Het was jammer dat we met onze lege maag lang hebben moeten wachten vooraleer we konden beginnen dansen. We konden natuurlijk allemaal een salsabord genomen hebben, maar we hadden afgesproken om in het centrum te eten. Omdat de wachttijd nogal lang was, kon ik op den duur toch niet aan de verleiding weerstaan om een salsabord te halen. Het was een lekker proevertje; vrij duur voor wat ik kreeg, maar voor het goede doel betaalde ik het graag … We zaten op een bepaald moment met drie uit één bord te eten want de honger werd steeds groter. Gisterenavond zou het nog leuker geweest zijn, mochten we op die Zuid-Amerikaanse muziek buiten hebben kunnen dansen; maar helaas kunnen zelfs de Timmerianen droog weer niet regelen. Weliswaar was het tof om in onze Dampoortbuurt even in de Cubaanse sfeer te zijn gedompeld. Wat we ons afvroegen, was of deze Cubanen die in België leven, ook zo met ‘el comandante Castro’ zouden begaan zijn, zoals de Cubanen tijdens de inteviews in het journaal. 

timmerfabriek-salsa-1.jpg  timmerfabriek-salsa-2.jpg  timmerfabriek-salsa-4.jpg  timmerfabriek-salsa-3.jpg

Om 22 u zijn we (= Kathleen, Flora, Vanessa, Kurt en Jurgen) dan toch in het centrum geraakt om iets te eten. Nadat we bij de Italiaan Borsalino in de Vlaanderenstraat niet vriendelijk werden ontvangen, zijn we naar de overkant van de straat gestapt. Daar vonden we het Grieks restaurant Myconos. Er was plaats, en we werden goed ontvangen. De mezze Myconos was heel lekker; dat je eens van alles kan proeven, vind ik een heerlijke formule!     

      

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s