even ontspannen met een reep chocolade en Debbie op tv

  Vanavond na een middag en avond campagne voeren, plofte ik in de zetel voor de tv. Al zappend kwam ik op het programma van Debbie Travis terecht. De Travis tv-show over het verbouwen van een huis is geen hoogstaande kwaliteit, maar het is dan ook ontspanning. Om me verder te ontspannen, zette ik mijn tanden in een reep chocolade. Ik weet het, het is niet de juiste en gezondste manier; maar in zo’n drukke periode, sta ik dit mezelf toe. Het was voor mij het ontspanningsmoment van de dag.

Sinds ik weet dat Debbie Travis in 2003 uit het verre Canada naar Gent is gekomen om haar Belgische fans te ontmoeten tijdens een country beurs in Flanders Expo, kijk ik regelmatig naar haar programma op Vitaya.

Helaas wordt mijn blog nu even verwaarloosd; maar ik troost mij met de gedachte dat dit nu normaal is. Nu beschik ik over te weinig tijd om te bloggen… maar ik heb nochtans veel te vertellen. Want als je campagne voert dan maak je veel dingen mee en die verhalen wil je natuurlijk delen. Maar misschien kom ik je ergens tegen in Gent, dan kan ik er in ieder geval al over vertellen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s