intranet OCMW Gent in het nieuw

Alle personeelsleden van het OCMW Gent (ruim 1600 – zonder AZ Jan Palfijn) kunnen sinds vandaag het vernieuwde intranet bekijken en gebruiken. Wow. Wat een verbetering; de makers mogen er fier op zijn. De structuur is heel helder. Veel diensten komen goed aan bod. Iedereen kan iedereen leren kennen. Er zijn veel documenten raadpleegbaar; bv. van Sodico (de sociale dienst van het personeel). Beslissingen van de raad worden meegedeeld. Dienstnota’s worden hier verspreid.

De collega’s die niet direct de computer gebruiken, vinden ergens op het werk wel een plek om het te raadplegen. Het intranet is er voor elk personeelslid, dus er wordt werk van gemaakt dat iedereen het kan bezoeken. Ik maak er graag, dagelijks gebruik van.

Gentenaars die geen personeelslid zijn van het OCMW kunnen het intranet niet raadplegen; nochtans wil het OCMW Gent een open huis zijn voor iedereen. Vandaar dat zij terecht kunnen op de website van het OCMW. Een website die ook nog volop aan het groeien is. Feedback is welkom.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s