Kurieuzeneuzen in de nieuwe Marriott Gent

Het hotel nodigt voorbijgangers uit om binnen eens te kurieuzeneuzen. Op zo’n uitnodiging gingen we graag in.

De eerste indrukken van de Marriott Gent zijn de moeite. Loop er eens door en drink er bijvoorbeeld iets; een ideale manier om eens alles goed te bekijken. De sfeer van een hotel is altijd iets speciaals: gasten die inchecken, mensen die iets drinken aan de bar, personeel dat passeert, bezoekers die in de lobby wachten, … Het personeel van de Marriott is duidelijk getraind op vriendelijkheid. Iedereen die we tegen kwamen, sprak ons spontaan vriendelijk aan. De eerste gasten met trolley rolden binnen. De manager stond aan de frontdesk en knikte met een glimlach.

   

   

 

Advertenties

2 Reacties op “Kurieuzeneuzen in de nieuwe Marriott Gent

  1. Te oordelen naar de foto’s lijkt het mij daar een nogal steriele boel te zijn. Ben zinnens om zélf eens te gaan kijken bij gelegenheid, misschien vergis ik mij.

  2. @ Dieu: dat klopt, maar het is nog nieuw dus de aankleding zal nog verder moeten gebeuren. Bovendien zijn zulke boetiekhotels nogal sober van aankleding. De verkleurende lampen op de enorme ramen zijn gaaf. Het hout aan de wand zorgt ook voor warmte. Voor mij is dit een geslaagd project dat uiteraard nog verder moet groeien.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s