Nog wat extra tips voor 10 juni

Hij heeft me gevraagd om hem te steunen en dat doe ik met veel plezier. Sam Van de Putte, 11de kandidaat voor sp.a-spirit, uit Aalst.

Vanavond is er voor de 2de keer de Laatste Loodjesfuif in het volkshuis/café De Roos (Wolterslaan). Daar kan je nog eens alle Gentse kandidaten en veel mandatarissen de revue zien passeren om morgen bij de personen van je keuze het bolletje rood te kleuren. Je mag onbeperkt voorkeurstemmen geven; uiteraard binnen dezelfde lijst.

update 10/6:

Vandaag vaderdag; proficiat papa. Mijn stem is ook al uitgebracht; vanmiddag gaan tellen/getuigen. Gisteren zijn in de Roos de kandidaten Freya, Sara, Aline, Marleen en Fatma langs geweest. Een aantal mandatarissen waren ook: Tom, Resul, Melissa en ikzelf. Niet te veel volk, toch heel gezellig en leuk. DJ Geert deed zijn best; hij mag dat nog doen. Meezingen in groep met “Whisky…” was heel tof. Een aantal nieuwe mensen leren kennen.

Wil je morgenavond (10/6) de sfeer proeven en de spanning voelen bij de sp.a tijdens het binnenkomen van de eerste resultaten? Kom dan naar De Cirk (Zebrastraat) want daar komen de kandidaten en de leden samen om de resultaten op verschillende tv-schermen te bekijken. Hopelijk wordt het een avond in feeststemming.

Advertenties

2 Reacties op “Nog wat extra tips voor 10 juni

  1. Inderdaad, De Roos is straks the-place-to-be

    thx Jurgen

  2. Het heeft niet mogen baten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s