lol: een man op bezoek in het OCMW

Een familielid stuurde me onderstaande grap i.v.m. het OCMW. Voor alle duidelijkheid het is niet echt gebeurd en het speelt zich zeker niet af in Gent.

Een gepensioneerde man gaat naar het OCMW om een uitkering te vragen. Na lange tijd wachten, is hij aan de beurt. De bediende aan het loket vraagt zijn identiteitskaart om zijn ouderdom te controleren. Hij vindt ze niet en realiseert zich dat hij ze in zijn brieventas thuis heeft laten liggen.

Hij zegt tegen de vrouw dat hij naar huis zal gaan en met zijn identiteitskaart terug zal keren. Waarop de OCMW-medewerkster zegt: “Doe de knoopjes van uw hemd eens open.” Hij opent zijn hemd en de loketbediende ziet veel grijs borsthaar. “OK” zegt ze “dat zegt genoeg, u bent oud genoeg voor de uitkering”. Nadat de papieren ingevuld zijn, gaat de man tevreden naar huis en thuis vertelt hij aan zijn vrouw wat hij heeft meegemaakt. Zij zegt daarop “Je had je broek moeten uitdoen, dan kreeg je wellicht nog invaliditeitstoelage ook.”

Advertenties

Een Reactie op “lol: een man op bezoek in het OCMW

  1. Mopje in zelfde stijl: Agent komt dronken thuis met zijn jas vol van zijn eigen kots. Zijn vrouw slaapt en merkt niks. De volgende dag krijgt hij telefoon op zijn kantoor: zijn vrouw! ‘Wat is dat op je jas?’. ‘Oh’, zegt hij, ‘gister een dronken man opgepakt en hij heeft op mijn jas gekotst!’. ‘Wel’, zegt zij, ‘schrijf er in de pv maar bij dat hij ook in je broek gesch…. heeft.’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s