bankjes in de Wolterslaan/Jan Delvinlaan

Op vraag van een aantal bewoners heb ik aan schepen De Regge gevraagd om bankjes te laten plaatsen op het kruispunt van de Wolterslaan met de Jan Delvinlaan. Oorspronkelijk stelde de stad de vraag aan de buurtbewoners bij de heraanleg van het verkeersplateau. De buren hadden positief gereageerd om zitmeubilair te voorzien in de groenzone. Maar de uitvoering liet op zich wachten.

Door een goede samwerking van schepen De Regge, schepen Balthazar en mijzelf zijn de bankjes er vandaag geplaatst. Nu nog zon en de buurtbewoners kunnen er genieten van hun bankje. Het volgende straataperitief is gepland begin september; dan zullen ze “ingezet” worden.

Advertenties

Een Reactie op “bankjes in de Wolterslaan/Jan Delvinlaan

  1. Heb vandaag 21 juli 08 de bankjes gezien. Prachtig ! Meer van dat…!
    Ik ben bewoner van het Schelde-oord. Ik betreur een beetje het feit dat op de kruising Jan Delvinlaan-E. Moysonlaan geen verkeersremmer gemaakt is, zoals deze aan het kruispunt met de Wolterslaan. U moest eens zien hoe het merendeel van de autobestuurders, (die van De Lijn incluis) bij het zien van “groen licht” aan kruispunt Vlaamse Kaai-Heernislaan-Jan Delvinlaan plots plankgas geven om er toch nog door te zijn ! Dan is er van veilig oversteken op het nieuwe zebrapad aan ’t Schelde-oord zeker geen sprake ! Ik kan het weten want ben zelf motorisch gehandicapt.
    Of komt die verkeersremmer er toch nog in een volgende fase ?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s